27.2.13

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!...


 Εικόνες πολέμου, με το Σύστημα λυσσαλέα  να εξαπολύει ότι δύναμη κρούσης διαθέτει για να υποτάξει τους Πολίτες που αντιστέκονται ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος και μετατροπή της περιοχής σε επικίνδυνη για την επιβίωση, ζώνη!.. Ασφαλίτες κάνουν προσαγωγές Πολιτών για να διασπάσουν το Κίνημα.
 Για το ΚΕΡΔΟΣ, τα κοράκια θα μολύνουν ανεπανόρθωτα  με τα χημικά τον υδροφόρο ορίζοντα και θα μετατρέψουν την περιοχή σε κρανίου τόπο. Από την αρχή το σχέδιο ήταν, το ξεπούλημα των πόρων της Ελλάδας και της υποβάθμισης του ελληνικού λαού σε τσιράκια των αρπαχτικών της παγκόσμιας και της ντόπιας οικονομίας.

 Η οικονομική τρομοκρατία με τα Μνημόνια, σκοπό είχε τον εκφοβισμό των Πολιτών και το μπλοκάρισμα κάθε υγιούς λαϊκής αντίδρασης ενάντια στις αυθαιρεσίες της Κυβέρνησης σε βάρος των Πολιτών αυτής της χώρας. 
Να είμαστε σε ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ και με κάθε μέσον να συμπαραστεκόμαστε στους συμπολίτες μας που αντιδρούν, σε όποιο μέρος της Ελλάδας, σε όποιο μετερίζι. Σήμερα Χαλκιδική, αύριο....Το σχέδιό τους είναι το «Διαίρει και βασίλευε». Χτυπάνε κομμάτι-κομμάτι περιοχές και κοινωνικά στρώματα, αφού με τα παπαγαλάκια τους, των ΜΜΕ, συκοφαντούν τα θύματά τους.

Εσείς οι Κυβερνήτες-υποχείρια, εκτελεστές εντολών που εγκληματούν σε βάρος του λαού τους (όσο δεν έχει γίνει πουθενά στην Ιστορία), προσέξτε!!!... Κάποια στιγμή θα λογοδοτήσετε στο λαό και η τιμωρία θα είναι σκληρή και μη αναστρέψιμη. Έτσι γίνεται πάντοτε, μας διδάσκει η Ιστορία.

 Όσο οργανωμένα κι αν ήταν τα σχέδιά τους, όση δύναμη κι αν έχουν στα χέρια τους, στο τέλος αυτοί θα χάσουν. Η ΖΩΗ είναι πιο δυνατή απ’ όλους αυτούς τους διεστραμμένους του χρήματος... κι ο λαός είναι η ζωή!..

                                                                                  Ηρ/24.02.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: